Restart 2018
Sport, creativiteit, teamspirit en verdieping

Een evenement voor tieners van 10-14 jaar

Herfstvakantie, 23,24,25 oktober 2018, Zuidhorn


... proef de 2016-sfeer hieronder!

Wat doe jij in de herfstvakantie?


Het aftellen is begonnen: in de herfstvakantie op 23, 24 en 25 oktober, is de 3-de editie van Restart! Je kiest ervoor om één, twee of drie middagen samen leuke dingen te doen: survival, bakken, voetbal, fotografie, koken, dansen, mozaiken, glazuren, handletteren, macramé-en, fierljeppen, ehbo, het Afrikaspel spelen, levend stratego, timmeren, een tijdcapsule van klei maken en natuurlijk eten, praten en muziek luisteren! Speciaal voor jongeren van 10 tm 14 jaar uit Zuidhorn, Noordhorn e.o. Nieuw in 2018 is dat we ouders uitnodigen om vanaf 19.00 uur langs te komen voor een kopje koffie en te delen in de gezelligheid. Je vindt elders op de website de informatie die je nodig hebt en als je mee wilt doen, meld jezelf aan. Aanmelden kan vanaf 11 september 2018!

Wat is Restart?


Restart is een evenement waar sport, creativiteit, teamspirit en gesprek centraal staan. Bedoeld voor tieners van 10-14 jaar uit Zuidhorn, Noordhorn en omgeving. Om mee te doen moeten jongeren zich vooraf via de site aanmelden. Ze geven zich daarbij op voor 1,2 of 3 dagen. Later kiezen ze online voor elke dag een workshop, uit de 10 tot 12 workshops die er elke dag zijn. Vol is vol, dus wees er snel bij! Kinderen kiezen 1 workshop per dag. Zo kun je dit jaar kiezen uit:

* Tijdscapsule
* Bakken
* Survival
* Fotografie
* Mozaïken
* Dansen
* Glazuren
* Timmeren
* Voetbal
* Handlettering
* Koken
* Levend Stratego
* Fierljeppen
* Macramé
* Retourtje Afrika
* EHBO
Elk kind zit in een team, elk team heeft zijn begeleider. Na de workshop eten we met zijn allen. Daarna is er nog een gezamenlijk gedeelte met muziek en gesprek n.a.v. filmpjes die kinderen aan het denken zetten. Uiterlijk 19.45 uur sluiten we af. Nieuw in 2018 is dat we ouders uitnodigen om vanaf 19.00 uur langs te komen voor een kopje koffie en te delen in de gezelligheid.

Deelname is gratis. Als je je opgeeft dan rekenen we op je komst. Ben je alsnog verhinderd, meld je dan op altijd even af.

Met deze combinatie van sport, spel, teamspirit en verdieping hoopt Restart dat jongeren elkaar en zichzelf beter leren kennen en dat ze positief in het leven staan. Ze hebben elke dag plezier, ontmoeten andere jongeren uit Zuidhorn en worden op een leuke manier aan het denken gezet over wat belangrijk is in het leven.

Restart is een samenwerking van álle kerken van Zuidhorn en Noordhorn, en CCG uit Stad. Elk kind van 10 - 14 jaar uit Zuidhorn, Noordhorn e.o. is welkom, want Restart is voor samenwerking en ontmoeting.

Praktische info


Hieronder vind je in één overzicht alle praktische informatie die je nodig hebt:

Wanneer is Restart?

23-25 oktober 2018 (in de herfstvakantie)

Hoe laat is Restart?

Van 15:30 uur tot 19:45 uur

Waar is Restart?

We starten steeds in de Quicksilver Sporthal Zuidhorn en eindigen in de aula van het Gomarus College (want daar wordt gekookt en gegeten)

Wat zijn de kosten voor Restart?

Iedereen kan deelnemen. Elke dag is er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage achter te laten in de speciale ´collectebus´. De opbrengst van Dag 3 gaat naar Edukans.

Faqs


Hieronder vind je nog een aantal antwoorden op veelgestelde vragen:

Wat moet ik meenemen?

Als je voor een sportworkshop kiest moet je sportkleding meenemen. Neem ook schone kleding mee. Na het sporten is er gelegenheid om te douchen en om te kleden. Doe je mee aan de de workshop survival, dan kun je het beste een lange broek en oude schoenen aan doen. Ga je fotograferen, neem dan een eigen fotocamera mee!

Ik kan niet alle dagen, is dat erg?

Nee, ook dan ben je van harte welkom. Je geeft je op voor 1,2 of 3 dagen.

Kan ik nu al in de gaten houden waar Restart mee bezig is?

Jazeker. Klik hieronder op Facebook.

Aanmelden

(Vul in door naar de vragen te scrollen met de scrollbalk)