GKV de Rank Zuidhorn

 

GKV de Rank is de Gereformeerde Kerk voor Zuidhorn, Noordhorn en Briltil. De gevelsteen in de Rank geeft aan: “IK (God) ben de ware wijnstok, jullie zijn de ranken” (Johannes 15:5a). 

Zonder de Wijnstok (Jezus) kunnen de ranken (volgelingen van Jezus) geen vrucht dragen. Gemeenteleden vertellen u graag over hun geloof in Jezus Christus en Zijn redding voor ons.

Natuurlijk bent u altijd welkom tijdens onze kerkdiensten op zondag. Hier vindt u informatie over allerlei activiteiten waaraan u kunt meedoen. Vragen? Dat kan via het contactformulier

Nieuwsberichten

Tekst van de dag

  • dinsdag 25 juli 2017 - Psalmen 8:2-3
    HEER, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde. U die aan de hemel uw luister toont – met de stemmen van kinderen en zuigelingen bouwt u een macht op tegen uw vijanden om hun wraak en verzet te breken. -- Psalmen 8:2-3

Kerkdienst live meekijken

Kerkdiensten terugkijken

Agenda

Geen evenementen

Kerkdiensten

zondag 30 juli, 09:30
Ds. Jt. Janssen
zondag 30 juli, 19:00
Ds. D. Noort

Jeugdwerk

Kerkdienst beluisteren

JantinusJanssen Om na 3 wk. weer aan 't gevoel te wennen alvast mho op morgen lange broek aangetrokken.Mag naar Haren/Onnen en @GKVRankZuidhorn.
JantinusJanssen Ga morgen ook als je kunt! Gewoon in je thuiskerk of waar je bent ivm vakantie. De anderen zullen blij zijn om je (weer) te zien.Veel zegen!
JantinusJanssen @bertnederveen @idovanveen @NoortDick Het evangelie vertelt dat de boot werd gebruikt omdat de schare hoorders groo… https://t.co/GJwHxgNfzy
GKVRankZuidhorn Beetje dwars evangelie zometeen (09.30) in @GKVRankZuidhorn met @NoortDick https://t.co/8sUoKX7kA4
JantinusJanssen @HaveJan Hoezo 'eerst'?
JantinusJanssen @idovanveen Kan ik na de vakantie het Noordelihk deel van mijn wijk weer gemakkelijker bereiken

Zoeken

Social media-kanalen

     

Contact

GKV De Rank
Westergast 8
9801AZ ZUIDHORN

 

 

Plan uw route

Vul uw vertrekadres in


De laatste maaltijd voor de zomervakantie zal worden gehouden op vrijdag 24 april a.s. in Klein Hanckema, Kerkstraat Zuidhorn.

Wilt u ook graag met anderen eten, dan kunt u zich opgeven op maandagavond 20 april of dinsdagavond 21 april van 20.00 uur – 21.00 uur.. bij Alie Westra - tel. 0594-503808.U kunt mij ook mailen t/m dinsdagavond . Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens kunt u bij de aanmelding aangeven of u vervoer nodig hebt. U bent van harte welkom vanaf 18.00 uur .

Kosten voor de maaltijd: 6 euro p.p. incl. koffie of thee. Tot ziens. Alie Westra

Deel dit bericht:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter